Help mijn hond trekt!

Artikel 2 van 3

Hondvriendelijke methode voor het ontspannen aan de lijn leren lopen.

Dit is het vervolg op de bestseller ‘Kalmerende Signalen’. In haar nieuwe boek beschrijft de Noorse hondentrainster Turid Rugaas haar hondvriendelijke en effectieve methode om honden aan te moedigen zonder trekken te wandelen.

De methode is snel en makkelijk te leren en geldt voor alle honden, onafhankelijk de grootte, het ras, en de leeftijd. Het is een hulpmiddel voor honden die makkelijk afgeleid zijn, snel aan de lijn trekken, blaffen of agressief gedrag vertonen. Zij leren rustig aan een doorhangende lijn te lopen. Het wandelen in de stad, in een dorp of in de vrije natuur wordt meer ontspannen waardoor  stress bij zowel de hond als de eigenaar gereduceerd wordt.

De methode wordt stap-voor–stap uitgelegd met ondersteuning van informatieve foto’s. Hiermee is het een praktische handleiding geworden voor het netjes aan de lijn leren lopen. Verder wordt er in het boek aangegeven welk materiaal geschikt is om te gebruiken, waar het fout kan gaan en dit alles gecompleteerd met tal van casestudies.

Winkelwagen

© 2010 - 2024 Yggdrasil Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel